Пицарии La Scalla

За нас

От 1993

Ресторанти “La Scalla” започват своята история през 1993 година. От тогава ние не търпим компромис с качеството не само на храната, но и на обслужването. Даваме си ясно сметка, че за да остане клиентът доволен, трябва да сме безупречни във всеки детайли. И това е нашето верую.

Смеем да твърдим, че с годините ставаме все по-добри и доказателство за това е популярността на двата ни ресторанта във Велико Търново и Габрово.

Храната е всичко

Когато говорим за качествена храна в това ние разбираме няколко неща. Първо, готвачите ни са опитни професионалисти, с години история и умения да угодят на всяка прищявка. Второ, вниматeлно подбираме продуктите, с които работим. Пазаруваме от местни производители и се стараем да разполагаме вианги с пресни продукти. Трето, не правим компромис по отношение на хигиената. Готвим не само вкусно, но и чисто 😉

Богато меню за всеки вкус

В заключение ще споделим нещо, с което силно се гордеем – нашето богато меню, готово да отогвори на всеки каприз и желание. Предлагаме не само разнообразни пици, но и още класическа българска кухня, средиземноморски изкушения и страхотни десерти!

Може да свалите менюто в PDF формат от тук.